Glemt detaljer?

Fillers
... med Juvéderm® i Odense

Hvad er Juvéderm® og hvordan virker det?
Læs meget mere herunder.

» Læbeforstørrelse
» Nedadgående mundvige
» Kindben og hage

Hvad er Juvéderm® - og hvordan virker det?

Juvéderm® er et sortiment af ansigtsfillers bestående af vand og Hyaluronsyre, som er et sukkerkompleks, der blandt andet produceres i hud hos dyr og mennesker.

Juvéderm® injiceres under huden af din behandler ved hjælp af en ultra tynd nål, og udglatter linjer og rynker samt tilfører en diskret volumen.

Juvéderm® forskønner dit ansigt på tre primære områder:

Revitaliserer

Juvéderm® reducere eller udglatter linjer, rynker og folder og giver ansiget et friskere og mere strålende udseende.

Løfter

Juvéderm® genopretter den mistede volume i kinder og hage, så der opnås en let løftende effekt.

Markerer

Juvéderm® genopretter diskret læber og ansigtskonturers form og grænser, og er særligt anvendeligt til læbeforstørrelse.

Afhængig af behandlingen og produktet kan behandlingen holde i op til 18 måneder. Juvéderm® er skabt med lidokain, et bedøvelsesmiddel, der gør behandlingen mere behagelig.

Juvéderm® er produceret af det Amerikanske firma Allergan, der også producerer Botox®.


Behandling af ansigtet

Juvéderm® ansigtsfillers omfatter en lang række behandlinger, som genskaber fylde i hele ansigtet. En slags ansigtsløftning uden brug af kniv.

Din behandler, som er specialist i ansigtsbehandlinger, vil kigge dit ansigt nøje efter, og bruge den nødvendige tid til at drøfte, hvad der genere dig. Din behandler vil udarbejde og anbefale en behandlingsplan med Juvéderm®, til at gå målrettet efter dine problemstillinger - enten med ét produkt alene eller med flere kombinerede produkter. Behandlingen med Juvéderm® medfører minimal smerte og vævstraume, men med en meget stor effekt.

Karakterfyldt ansigt

Juvéderm® kan hjælpe med at genoprette ansigtsvolumen uden et kirurgisk indgreb. Ved at tilføre hage og kind mere fylde og former, fremhæver behandlingen med Juvederm® ansigtskonturering. Resultatet er et yngre udseende med mere karakter.

Juvéderm® kan blandt andet tydeliggøre og fremhæve dine ansigtstræk ved at skabe

  • - Mere fremtrædende kindben
  • - En mere fremtrædende hage
  • - Mere fremtrædende kæbe
  • - Løfte ansigtet og fremhæve kinderne
  • - Læbeforstørrelse

Hvordan får huden linjer og rynker?

Efterhånden som vi bliver ældre, mister vores hud Hyaluronsyre, og der begynder at komme fine linjer. Nogle af disse linjer bliver til rynker på grund af udefrakommende faktorer så som sol, kost og mange års bevægelse af ansigts muskulaturen. Fedttab og slaphed kan omdanne linjerne til folder. De mest almindelige linjer, rynker og folder er: læbelinjer, smilerynker omkring øjnene, vandrette rynker mellem øjenbrynene, næse-læbe linjer og "marionet" linjer.

Hvordan ældes huden?

Ung hud fugtes konstant indefra af naturlig Hyalinsyre. Hyalinsyre absorberer fugt og holder huden velhydreret, så det ungdommelige udseende bevares.

Efterhånden som tiden går, og vi bliver ældre, mister vores hud Hyalinsyre. Den begynder at blive tør, og volumen midskes. Der begynder at komme rynker og folder. Andre faktorer spiller dog også en rolle i aldringsprocessen. For eksempel trækker tyngdekræften i huden, og dette resulterer i folder, og at huden hænger.

Læs mere om Juvéderm® her.

TOP