Glemt detaljer?

Før & Efter
... Clinic Aesthetica

 


Hvilken behandling skal du se?

Her kan du se alle de smukke resultater på behandlingerne hos Clinic Aesthetica.
Husk, at du altid kan booke en gratis forundersøgelse om behandlingsmuligheder. Ring os op på +45 69 13 40 01.

 

BOTOX® BEHANDLINGER

Udvalgte resultater fra vores rynkebehandlinger med Botox®

Pande, Bryn & Øjnene

FØR

EFTER

FØR

EFTER

JUVÉDERM® / FILLERS

Udvalgte resultater fra vores permanent fillers med Juvéderm®

Læbeforstørrelse

FØR

FØR

EFTER

EFTER

FØR

FØR

EFTER

EFTER

FØR

EFTER

FØR

FØR

EFTER

EFTER

Nasolabial Furer

Furen fra næsefløjene til mundvigene kaldes nasolabiale furer. Denne fure bliver tydeligere med alderen. Den kan blive meget dyb, som resultat af, at vævet i kinderne synker på grund af tyngdekraften. 

FØR

EFTER

Behandling

Der er behandlet med 0,25 ml. Juvéderm® Volift, på hver side af næsefløjen, for at udviske furen fra næse til mund

FØR

EFTER

Behandling

Der er i alt behandlet med 1 ml. Juvéderm® Volift, som er fordelt på højre og venstre side

Mørke Rander

Behandling af mørke rander / fordybning under øjnene.

FØR

EFTER

Behandling

Der er i alt behandlet med 1 ml. Juvéderm® Volbella. 

FØR

EFTER

Behandling

Ved denne behandling løftes huden, så den kommer op i niveau. Derved reduceres det trætte & mørke look, som rander kan give. Der er behandlet med 1 ml. Juvéderm® Volbella. Holdbarhed 8-10 mdr.

Kindben, Hage & Kæbe

Der kan være flere grunde til, at man vælger at fremhæve kindben med filler. Svagt definerede kindben. Genvindelse af tabt volumen. Med alderen nedbrydes hudens bindevæv, med volume tab som følge. Derved sænker vævet sig fra kindbenene, ned på selve kinden. Definerede kindben giver et smukt & elegant udtryk til det kvindelige ansigt.

FØR

EFTER

FØR

FØR

EFTER

EFTER

Næse

FØR

EFTER

FØR

EFTER

FØR

EFTER

Skin improver

FØR

EFTER*
*1 måned efter 1. behandling med kun 1 ml

FØR

EFTER*
*1 måned efter 1. Behandling med 1.0 ml Juvederm Volite.

FØR

EFTER


Testimonials

Laura Von Lindholm
Hvorfor jeg får Juvederm og Botox ?

Jeg fik min første behandling for snart 5 år siden. Jeg var helt og aldeles fan med det samme. Jeg havde fået en fure mellem brynene og en tydelig streg fra næsefløj til mundvigen, det gjorde jeg så træt og bekymret ud, også når jeg ikke var det. Jeg bookede en konsultation, de var grundige og professionelle. Ugen efter havde jeg tid til min første behandling. Jeg fik filler i de 2 områder og en halv time senere stod jeg ved min cykel og så 5 år yngre ud. Det var virkelig en positiv oplevelse. Jeg får filler og botox 2-3 gange om året og det gør en stor forskel, farten på de naturlige alderstegn sænkes og jeg ser rigtig fin ud for min alder. Jeg har den regel at min mor ikke rigtig må opdage at jeg får behandlinger. Det betyder at jeg ikke ændrer på mit ansigts form, men bevarer det jeg har længere. Det kræver en rigtig dygtig behandler, en behandler der har et skarpt øje for et ansigts æstetik. Din behandler skal have en sikker hånd og være perfektionist. Han skal have et indgående kendskab til ansigtets anatomi og det synes jeg kræver en uddannet mediciner. Altså en læge. Jeg er meget pernippen med mine behandlinger, jeg ser alt for ofte kvinder der får alt for meget de forkerte steder og det er ikke pænt. For mig er det meget vigtigt at det altid er perfekt. At det aldrig lige bliver lidt uensartet, lidt asymmetrisk eller lidt for meget, så hellere lidt for lidt,med mulighed for efterbehandling. Det er mit ansigt og min tid, det skal være iorden hver gang. I den tid jeg har fået behandlinger er der kommet rigtig mange nye klinikker til. Det er godt for konkurrencen, men det gør også at der er mange nye og uerfarne behandlere og det kan være en rigtig dårlig kombination. Det kræver erfaring at blive en dygtig behandler. Og solid faglig viden om ansigtets anatomi. Så derfor bliver jeg behandlet hos Clinic Aesthetica.
Ester Rose (Artist & Freelance Model)
I have been so happy for the care and treatment I’ve received at Clinic Aesthetica by Jesper Thulesen & the staff. He’s also given good advice on the types of treatment that would suit me and still be natural-looking.

The results of the Juvederm Volbella injections have been very natural and just given a smoother, fuller and fresher look. I especially love the enhanced cheekbones and fuller lips. It’s been a upping of the shapes I already have while still looking soft and natural. I also really like that the product used is something that is found naturally in our skin and actually puts hydration directly into the skin.

The staff at Clinic Aesthetica have always been very kind and welcoming and the care I’ve received has been exactly what I’ve hoped for.
TOP